МОТОКУЛТИВАТОРИ СО ЗАДНА ФРЕЗА

Мотокултиватор Weima WMX 620

Мотокултиватор Weima WMX 620

Oвој модел е со традиционално добар, проверен и економичен 4-тактен бензински мотор од 7 кс.Има 2 бр..

Мотокултиватор Weima WMX 650 - A

Мотокултиватор Weima WMX 650 - A

Уникатен мултифункционален мотокултиватор со повеќе интересни и практични опции и изведби за работ..

Мотокултиватор Weima WM 1000 N - 6

Мотокултиватор Weima WM 1000 N - 6

Мотокултиваторот Веима 1000 Н - 6 е со бензински мотор со јачина од 7 кс. има четири брзини напред и..

Дизел мотокултиватор Weima WM 1000 NBE - 6

Дизел мотокултиватор Weima WM 1000 NBE - 6

Мотокултиваторот Веима 1000 НБЕ - 6 е со дизел мотор со јачина од 6 кс. има 4 брзини напред и 2 наза..

Мотокултиватор Weima WM 1000 NA - 6

Мотокултиватор Weima WM 1000 NA - 6

Мотокултиваторот Веима 1000 НА - 6 е со дизел мотор со јачина од 6 кс. има четири брзини напред и дв..

Мотокултиватор Weima WM 1100 D - 6

Мотокултиватор Weima WM 1100 D - 6

Мотокултиваторот WEIMA WM 1100 D - 6 е со бензински мотор од 9 кс.Овој модел има 6 брзини, 3 брзи и ..

Мотокултиватор Weima WM 1100 BE - 6

Мотокултиватор Weima WM 1100 BE - 6

Мотокултиваторот WEIMA WM 1100 BE - 6 е со дизел мотор од 9 кс.Стартирањето е рачно и со електриче..

Мотокултиватор GardenMAX HT 51

Мотокултиватор GardenMAX HT 51

Мотокултиваторот има 1 брзина напред и 1 брзина назад (рикверц).Има 4-тактен OHV бензински мотор с..

Дизел мотокултиватор МФ 360 Д

Дизел мотокултиватор МФ 360 Д

Мотокултиваторот е со едноцилиндричен, 4-тактен дизел мотор, со воздушно ладење. Моќноста на моторот..

Дизел мотокултиватор МФ 380

Дизел мотокултиватор МФ 380

Мотокултиваторот е со едноцилиндричен, 4-тактен дизел мотор, со воздушно ладење. Моделот на мот..

Мотокултиватор Мондиал TPS Labin Progres - Greeny

Мотокултиватор Мондиал TPS Labin Progres - Greeny

Овој мотокултиватор припаѓа во категоријата на професионални мотокултиватори. Опремен е со економиче..

Мотокултиватор Професионал 330 со фреза

Мотокултиватор Професионал 330 со фреза

Технички карактеристики:Брзини:3 напред (2 работни + 1 за транспорт) + 2 назадМаксимална ширина на..

Мотокултиватор Специал TPS Labin Progres - Green

Мотокултиватор Специал TPS Labin Progres - Green

Мотокултиваторoт e со дизел мотор од 12 hp. и зафатнина 524 cm3. Тип на мотор: KD 188. Менувачо..

Бензински мотокултиватор ВТБ 4811 V - Benzinski motokultivator VTB 4811 V

Бензински мотокултиватор ВТБ 4811 V - Benzinski motokultivator VTB 4811 V

- Брзини: 2 напред + 1 назад- Ширина на фрезање: 48 cm- Стартирање: Рачно- Мотор: Бензински- Тип на ..

Прикажани од 1 до 14 од вкупно 14 (1 страна/и)