ДИЗЕЛ МОТОРИ

Мотор за косачка BCS 622

Мотор за косачка BCS 622

4-тактен дизел мотор со јачина од 10 кс. и работна зафатинина 406 cm3.Моторот е со лево вртење и е н..

52,500MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)