КОСАЧКИ ЗА ТРЕВА

Подобри го барањето

Бензинска косачка за висока трева ВФМ 888 Р / Villager VFM 888 R

Бензинска косачка за висока трева ВФМ 888 Р / Villager VFM 888 R

Бензинска косачка за висока трева Вилаџер ВФМ 888 Р.- Косачката е со бензински мотор Villager VGR 17..

Електрична косачка EK 3212

Електрична косачка EK 3212

Моќност на моторот: 1200 WДолжина на нож: 32 cmТежина: 8,4 kgКапацитет на корпата: 30 lТри нивоа на ..

Електрична косачка EK 4320

Електрична косачка EK 4320

Моќност на моторот: 2000 WДолжина на нож: 43 cmКапацитет на корпата: 50 lТри нивоа на косење: 20-30-..

Бензинска косачка за висока трева ВФМ 870 Л / Villager VFM 870 L

Бензинска косачка за висока трева ВФМ 870 Л / Villager VFM 870 L

Бензинска косачка за висока трева Вилаџер ВФМ 870 Л.- Косачката е со бензински мотор Loncin со јачин..

Професионална бензинска косилка за висока трева ВФМ 1000 / Villager VFM 1000

Професионална бензинска косилка за висока трева ВФМ 1000 / Villager VFM 1000

Професионална бензинска косилка за висока трева ВФМ 1000 / Villager VFM 1000:Брнини: 2 напред + 2 на..

Бензинска - тример косилка MTD WST 5522

Бензинска - тример косилка MTD WST 5522

Тип на мотор: MTD ThorX 55,Моќност на мотор: 2.1 kW,Вртежи во минута: 2.800,Зафатнина: 159 cm3,Косен..

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)