ПЛУГОВИ ЗА БРАЗДЕЊЕ

Браздир - Р со адаптер

Браздир - Р со адаптер

Квалитетно изработен плуг за браздење - браздир со можност за регулирање во повеќе работни позиции.В..

2,000MKD

Браздир Фортеко

Браздир Фортеко

Плуг за браздење..

1,200MKD

Браздир - Р О-Мак

Браздир - Р О-Мак

Плуг за браздење со можност за регулирање на ширината во неколку позиции...

1,500MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)