ГРАДИНАРСКИ МАШИНИ

Подобри го барањето

Pumpa za voda Honda WB 20 XT / Пумпа за вода Хонда ВБ 20 ХТ

Pumpa za voda Honda WB 20 XT / Пумпа за вода Хонда ВБ 20 ХТ

Пумпа за вадење вода со излез 2 цола (50 mm.)Капацитет: 600 l/min (36 m3/h)Длабочина: 8 m.Височина н..

Pumpa za voda WMQGZ 40-20 / Бензинска пумпа за вода WMQGZ 40-20

Pumpa za voda WMQGZ 40-20 / Бензинска пумпа за вода WMQGZ 40-20

Бензинска пумпа за вода WM QGZ 40-20Отвор (влез/излез): 40 mm (1,5 “)Макс. височина на испумпување: ..

Бензинска косачка за висока трева ВФМ 888 Р / Villager VFM 888 R

Бензинска косачка за висока трева ВФМ 888 Р / Villager VFM 888 R

Бензинска косачка за висока трева Вилаџер ВФМ 888 Р.- Косачката е со бензински мотор Villager VGR 17..

Бензински тример MT 52

Бензински тример MT 52

Моќност: 1,45 kWВртежи во минута: 10.000 rpmКосен дел со конец: 46 cm Косен дел со нож: 20 cmТежина:..

Електричен тример LEA LE20025N

Електричен тример LEA LE20025N

Mоќност на моторот: 250 WОткос: 20Tежина: 1.5 kg  Дебелина на конец: 1.2 - 1.3 m..

Електричен тример LEA LE20056

Електричен тример LEA LE20056

Моќност на моторот: 550 W  Откос: 30 cm  Тежина: 1.2 kg  Дебелина на к..

Електрична косачка EK 3212

Електрична косачка EK 3212

Моќност на моторот: 1200 WДолжина на нож: 32 cmТежина: 8,4 kgКапацитет на корпата: 30 lТри нивоа на ..

Електрична косачка EK 4320

Електрична косачка EK 4320

Моќност на моторот: 2000 WДолжина на нож: 43 cmКапацитет на корпата: 50 lТри нивоа на косење: 20-30-..

Бензинска косачка за висока трева ВФМ 870 Л / Villager VFM 870 L

Бензинска косачка за висока трева ВФМ 870 Л / Villager VFM 870 L

Бензинска косачка за висока трева Вилаџер ВФМ 870 Л.- Косачката е со бензински мотор Loncin со јачин..

Професионална бензинска косилка за висока трева ВФМ 1000 / Villager VFM 1000

Професионална бензинска косилка за висока трева ВФМ 1000 / Villager VFM 1000

Професионална бензинска косилка за висока трева ВФМ 1000 / Villager VFM 1000:Брнини: 2 напред + 2 на..

Бензинска - тример косилка MTD WST 5522

Бензинска - тример косилка MTD WST 5522

Тип на мотор: MTD ThorX 55,Моќност на мотор: 2.1 kW,Вртежи во минута: 2.800,Зафатнина: 159 cm3,Косен..

Прикажани од 1 до 14 од вкупно 14 (1 страна/и)