РОТАЦИОНИ - ДИСКОВИ КОСАЧКИ

Ротациона - дискова косачка Веима ВМ 1000 - 6 / 1100 - 6

Ротациона - дискова косачка Веима ВМ 1000 - 6 / 1100 - 6

Ротациона - дискова косачка за мотокултиватори Веима 1000 НА - 6 и Веима 1100 БЕ - 6..

Ротациона - дискова косачка Веима ВМ 1100 Ф

Ротациона - дискова косачка Веима ВМ 1100 Ф

Ротациона - дискова косачка за мотокултиватор Веима ВМ 1100 ФШирочина на косачката - 85 cm...

Ротациона - дискова косачка Веима ВМ 900 М - 3

Ротациона - дискова косачка Веима ВМ 900 М - 3

Техничка спецификација:Број на дискови:2Ширина на косење:100 cmТежина:27,5  kgПроизводител:WEI..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)