БЕНЗИНСКИ МОТОКУЛТИВАТОРИ

Мотокултиватор / Motokultivator Aerobs 750

Мотокултиватор / Motokultivator Aerobs 750

Мотокултиваторот е со високо економичен OHV бензински мотор. Јачината на моторот е 7 кс. и е со ав..

22,900MKD

Мотокултиватор / Motokultivator Aerobs 750 - КОМПЛЕТ

Мотокултиватор / Motokultivator Aerobs 750 - КОМПЛЕТ

Мотокултиваторот е со високо економичен OHV бензински мотор. Јачината на моторот е 7 кс. и е со ав..

27,900MKD

Мотокултиватор Bellini B - 120
Мотокултиватор GardenMax 1G - 75

Мотокултиватор GardenMax 1G - 75

- Брзини: 2 напред + 1 назад- Ширина на фрезање: максимално 100 cm со можност за намалување- Длабочи..

25,000MKD

Мотокултиватор GardenMAX 1G - 80 F
Мотокултиватор GardenMAX HT 51

Мотокултиватор GardenMAX HT 51

Технички карактеристики:Брзини:2 (1 напред + 1 назад)Ширина на фрезање:50 cmДлабочина на фрезање:до ..

38,000MKD

Мотокултиватор Gradina 1G - 105
Мотокултиватор Weima WM 500
Мотокултиватор Weima WM 900 M - 3

Мотокултиватор Weima WM 900 M - 3

- Брзини: 3 напред + 1 назад- Максимална ширина на фрезање: до 120 cm- Длабочина на фрезање: до 30 c..

28,500MKD

Мотокултиватор Weima WMX 620

Мотокултиватор Weima WMX 620

Oвој модел е со традиционално добар, проверен и економичен 4-тактен бензински мотор од 7 кс.Гаранциј..

44,900MKD

Мотокултиватор Weima WMX 650 - A

Мотокултиватор Weima WMX 650 - A

Уникатен мултифункционален мотокултиватор со повеќе интересни и практични опции и изведби за работ..

49,900MKD

Мотокултиватор YT - 500

Мотокултиватор YT - 500

Мотокултиваторот е со економичен 4-тактен OHV бензински мотор со јачина од 7 - 7,5 - 8 кс. и е опрем..

0MKD

Мотофреза Forteco F90

Мотофреза Forteco F90

- Брзини: 1 напред- Ширина на фрезање: се регулира од 30 до 90 cm- Длабочина на фрезање: до 30 cm- ..

18,990MKD

Мотофреза Honda FG 320
Мотофреза МФ 52 / Motofreza MF 52
Прикажани од 1 до 15 од вкупно 18 (2 страна/и)