РОТОР-ЗАГРЛУВАЧ

Ротор - Загрлувач

Ротор - Загрлувач

Ротор - ЗагрлувачТип на фреза за заривање на окопни култури, за загрлување на лозја....Работна ширин..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)