ПУМПИ ЗА ВОДА

Подобри го барањето

Pumpa za voda Aerobs WP20X  - 2" / Бензинска пумпа за вода Аеробс ВП 20Х - 2 цола

Pumpa za voda Aerobs WP20X - 2" / Бензинска пумпа за вода Аеробс ВП 20Х - 2 цола

Вакуумска бензинска пумпа за вадење вода -  Aerobs WP20XВлез / излез: 2 цола (50 mm.)Длабочина ..

Pumpa za voda Aerobs WP30X  - 3" / Бензинска пумпа за вода Аеробс ВП 30Х - 3 цола

Pumpa za voda Aerobs WP30X - 3" / Бензинска пумпа за вода Аеробс ВП 30Х - 3 цола

Вакуумска бензинска пумпа за вадење вода -  Aerobs WP30XВлез / излез: 3 цола (80 mm.)Длабочина ..

Pumpa za voda Honda WB 20 XT / Пумпа за вода Хонда ВБ 20 ХТ

Pumpa za voda Honda WB 20 XT / Пумпа за вода Хонда ВБ 20 ХТ

Пумпа за вадење вода со излез 2 цола (50 mm.)Капацитет: 600 l/min (36 m3/h)Длабочина: 8 m.Височина н..

Pumpa za voda WMQGZ 40-20 / Бензинска пумпа за вода WMQGZ 40-20

Pumpa za voda WMQGZ 40-20 / Бензинска пумпа за вода WMQGZ 40-20

Бензинска пумпа за вода WM QGZ 40-20Отвор (влез/излез): 40 mm (1,5 “)Макс. височина на испумпување: ..

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)