ДИЗЕЛ МОТОКУЛТИВАТОРИ

Dizel motokultivator Aerobs 1050

Dizel motokultivator Aerobs 1050

Мотокултиваторот е со дизел мотор со јачина на моторот од 7 кс. Тип на мотор: 178Рачно старти..

Дизел мотокултиватор Weima WM 1000 NBE - 6

Дизел мотокултиватор Weima WM 1000 NBE - 6

Мотокултиваторот Веима 1000 НБЕ - 6 е со дизел мотор со јачина од 6 кс. има 4 брзини напред и 2 наза..

Мотокултиватор Weima WM 1000 NA - 6

Мотокултиватор Weima WM 1000 NA - 6

Мотокултиваторот Веима 1000 НА - 6 е со дизел мотор со јачина од 6 кс. има четири брзини напред и дв..

Мотокултиватор Weima WM 1100 BE - 6

Мотокултиватор Weima WM 1100 BE - 6

Мотокултиваторот WEIMA WM 1100 BE - 6 е со дизел мотор од 9 кс.Стартирањето е рачно и со електриче..

Дизел мотокултиватор WY 1000 A

Дизел мотокултиватор WY 1000 A

Моќноста на моторот е 6 кс. Стартирањето е рачно.Има 3 брзини за движење напред и 1 брзини за движењ..

Дизел мотокултиватор МФ 360 Д

Дизел мотокултиватор МФ 360 Д

Мотокултиваторот е со едноцилиндричен, 4-тактен дизел мотор, со воздушно ладење. Моќноста на моторот..

Дизел мотокултиватор МФ 380

Дизел мотокултиватор МФ 380

Мотокултиваторот е со едноцилиндричен, 4-тактен дизел мотор, со воздушно ладење. Моделот на мот..

Мотокултиватор Мондиал TPS Labin Progres - Greeny

Мотокултиватор Мондиал TPS Labin Progres - Greeny

Овој мотокултиватор припаѓа во категоријата на професионални мотокултиватори. Опремен е со економиче..

Мотокултиватор Специал TPS Labin Progres - Green

Мотокултиватор Специал TPS Labin Progres - Green

Мотокултиваторoт e со дизел мотор од 12 hp. и зафатнина 524 cm3. Тип на мотор: KD 188. Менувачо..

Прикажани од 1 до 9 од вкупно 9 (1 страна/и)