МОТОКУЛТИВАТОРИ СО КОСАЧКА

Мотокултиватор Weima WM 900 M - 3

Мотокултиватор Weima WM 900 M - 3

- Брзини: 3 напред + 1 назад- Максимална ширина на фрезање: до 120 cm- Длабочина на фрезање: до 30 c..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)