ПЛУГ - ОБРЌАЧПлуг - обрќач

Плуг - обрќач

Многу квалитетно изработен плуг - обрќач, кој може да се адаптира за повеќе модели на мотокултиватор..

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)