• Мотокултиватор 1G - 75 / Bellini - 100

Ова е веќе добро познат модел на македонскиот пазар, со стекнато реноме на издржливи и лесни за работа, со опции за извршување на повеќе работни операции.
Мотокултиваторот е со економичен бензински мотор од 210 cm3, 7 кс. со автоматска заштита од ниско ниво на масло.
Има 2 брзини за движење напред и 1 назад (рикверц).
Рачките му се подесуваат по висина.
Основната изведба се однесува на мотокултиваторот со фреза која се поставува на место на тркалата со максимална широчина од 1 метар (се намалува на повеќе широчини), гумени тркала и плуг за браздење.
На мотокултиваторот може да се приклучи и останата дополнителна опрема.


Гаранција: 24 месеци.
Испорака до секое место во Македонија.
Мотокултиваторот се испорачува подговен за работа (наполнет со масло и гориво).

При испорака се врши запознавање со машината и обука за работа на самото место.

Агриа Центар се наоѓа на околу 500 m. од градскиот стадион во Штип.

Повелете во АГРИА ЦЕНТАР Штип - Единствениот центар за мотокултиватори во Македонија!

Повеќе информации можете да добиете на тел.
070 322 193,
074 208 218 и
032 391 183.

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

Мотокултиватор 1G - 75 / Bellini - 100

  • Шифра на производ: 1G - 75 / Bellini - 100
  • Достапност: На залиха

Поврзани производи

Плуг за орање О-Мак

Плуг за орање О-Мак

Плугот е со висока греда и може да се адаптира за повеќе модели на мотокултиватори...

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површ..

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други повр..

Компировадачка

Компировадачка

Плуг за вадење на компири..

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8..

Тагови: Motokultivtori mk, Benzinski motokultivator, Agria Centar