• Мотокултиватор Gradina 1G - 105

- Брзини: 2 напред + 1 назад

- Максимална ширина на фрезање: до 120 cm

- Стартирање: Рачно

- Автоматска заштита од ниско ниво на масло,

- Максимална моќност: 13 hp.

- 4 - тактен мотор, OHV

- Гориво: безоловен бензин, 95 октани

- Подесување на кормилото во сите насоки


- Во комплет со:

* Фреза со максимална ширина од 1,20 m.

* Гумени тркала


- Можност за приклучување на различни алатки:

* Ротациона - дискова косилка

* Приколка

* Плуг за браздење

* Плуг за орање

* Плуг за вадење компири

* Метални тркала и др.

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

Мотокултиватор Gradina 1G - 105

  • Бренд: GRADINA
  • Шифра на производ: 1G - 105, 13 hp.
  • Достапност: Out Of Stock

Поврзани производи

Приколка GardenMAX

Приколка GardenMAX

- Модел: 7cb - 0.4- Димензии на приколка: 2650 х 1070 х 1100 mm.- Димензии на сандак: 1250 х 800 х 3..

Плуг за орање О-Мак

Плуг за орање О-Мак

Плугот е со висока греда и може да се адаптира за повеќе модели на мотокултиватори...

1,500MKD

Влечен Култиватор
Даска за чистење Професионал PFL 980 мм.

Даска за чистење Професионал PFL 980 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Професионал PFL 1235 мм.

Даска за чистење Професионал PFL 1235 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површ..

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други повр..

Браздир - Р О-Мак

Браздир - Р О-Мак

Плуг за браздење со можност за регулирање на ширината во неколку позиции...

1,500MKD

Компировадачка

Компировадачка

Плуг за вадење на компири..

1,500MKD

Приколка GardenMax 700 кг.

Приколка GardenMax 700 кг.

- Димензии на сандак: 1700 х 1200 х 280 mm.- Препорачана носивост: 700 kg.- Посебна рачка за рачна к..

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Браздир - Р со адаптер

Браздир - Р со адаптер

Квалитетно изработен плуг за браздење - браздир со можност за регулирање во повеќе работни позиции.В..

2,000MKD