ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

Дополнителна опрема за мотокултиватори


Подобри го барањето


Плуг за орање Фортеко

Плуг за орање Фортеко

Плуг за орање Фортеко..

1,300MKD

Приколка GardenMAX

Приколка GardenMAX

- Модел: 7cb - 0.4- Димензии на приколка: 2650 х 1070 х 1100 mm.- Димензии на сандак: 1250 х 800 х 3..

Приколка GardenMax 700 кг.

Приколка GardenMax 700 кг.

- Димензии на сандак: 1700 х 1200 х 280 mm.- Препорачана носивост: 700 kg.- Посебна рачка за рачна к..

Ротациона - дискова косилка ВМ 1000 / 1100

Ротациона - дискова косилка ВМ 1000 / 1100

Ротациона-дискова косилка за мотокултиватори Веима 1000 НА - 6 и Веима 1100 БЕ - 6..

18,900MKD

Ротациона-дискова косилка ВМ 900 М - 3

Ротациона-дискова косилка ВМ 900 М - 3

Техничка спецификација:Број на дискови:2Ширина на косење:100 cmТежина:27,5  kgПроизводител:WEI..

Рото - Фреза

Рото - Фреза

Рото - Фреза..

6,200MKD

Ротор - Загрлувач

Ротор - Загрлувач

Ротор - ЗагрлувачТип на фреза за заривање на окопни култури, за загрлување на лозја....Работна ширин..

3,900MKD

Браздир - Р О-Мак

Браздир - Р О-Мак

Плуг за браздење со можност за регулирање на ширината во неколку позиции...

1,500MKD

Плуг за орање О-Мак

Плуг за орање О-Мак

Плугот е со висока греда и може да се адаптира за повеќе модели на мотокултиватори...

1,500MKD

Гумени тркала 4.00 х 10 / Gumeni trkala 4,00 x 10

Гумени тркала 4.00 х 10 / Gumeni trkala 4,00 x 10

Гумени тркала 4.00 х 10 / Gumeni trkala 4,00 x 10..

0MKD

Гумени тркала 5.00 х 10 / Gumeni trkala 5,00 x 10

Гумени тркала 5.00 х 10 / Gumeni trkala 5,00 x 10

Гумени тркала 5.00 х 10 / Gumeni trkala 5,00 x 10..

0MKD

Прикажани од 16 до 26 од вкупно 26 (2 страна/и)