БЕНЗИНСКИ МОТОКУЛТИВАТОРИ

Мотофреза МФ 52 / Motofreza MF 52

Мотофреза МФ 52 / Motofreza MF 52

- Брзини: 1 напред- Ширина на фрезање: 25 cm- Длабочина на фрезање: 20 cm- Стартирање: Рачно- Тип на..

Прикажани од 31 до 31 од вкупно 31 (3 страна/и)