ТРИМЕРИ

Бензински тример MT 52

Бензински тример MT 52

Моќност: 1,45 kWВртежи во минута: 10.000 rpmКосен дел со конец: 46 cm Косен дел со нож: 20 cmТежина:..

Електричен тример LEA LE20025N

Електричен тример LEA LE20025N

Mоќност на моторот: 250 WОткос: 20Tежина: 1.5 kg  Дебелина на конец: 1.2 - 1.3 m..

Електричен тример LEA LE20056

Електричен тример LEA LE20056

Моќност на моторот: 550 W  Откос: 30 cm  Тежина: 1.2 kg  Дебелина на к..

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)