ПУМПИ ЗА ВОДА

Подобри го барањето

Pumpa za voda Honda WB 20 XT / Пумпа за вода Хонда ВБ 20 ХТ

Pumpa za voda Honda WB 20 XT / Пумпа за вода Хонда ВБ 20 ХТ

Пумпа за вадење вода со излез 2 цола (50 mm.)Капацитет: 600 l/min (36 m3/h)Длабочина: 8 m.Височина н..

Pumpa za voda WMQGZ 40-20 / Бензинска пумпа за вода WMQGZ 40-20

Pumpa za voda WMQGZ 40-20 / Бензинска пумпа за вода WMQGZ 40-20

Бензинска пумпа за вода WM QGZ 40-20Отвор (влез/излез): 40 mm (1,5 “)Макс. височина на испумпување: ..

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)