КОСИЛКИ ЗА ВИСОКА ТРЕВА

Бензинска косилка за висока трева ВФМ 888 Р / Villager VFM 888 R

Бензинска косилка за висока трева ВФМ 888 Р / Villager VFM 888 R

Бензинска косилка за висока трева ВФМ 888 Р / Villager VFM 888 R..

Професионална бензинска косилка за висока трева ВФМ 1000 / Villager VFM 1000

Професионална бензинска косилка за висока трева ВФМ 1000 / Villager VFM 1000

Професионална бензинска косилка за висока трева ВФМ 1000 / Villager VFM 1000:Брнини: 2 напред + 2 на..

Бензинска - тример косилка MTD WST 5522

Бензинска - тример косилка MTD WST 5522

Тип на мотор: MTD ThorX 55,Моќност на мотор: 2.1 kW,Вртежи во минута: 2.800,Зафатнина: 159 cm3,Косен..

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)