Мотокултиваторот WEIMA WM 1100 BE - 6 е со дизел мотор од 9 кс.
Стартирањето е рачно и со електричен старт.
Овој модел има 6 брзини, 3 брзи и 3 бавни, што значи има добар распоред на сила и брзина за сите работни операции.

Основната цена се однесува на мотокултиваторот со гумени тркала 4.00 х 10 и фреза која се поставува на место на тркалата.
Максималната широчина на фрезата е 1,4 m. со можност за намалување.

Кон мотокултиваторот може да се приклучат повеќе алатки, како на карданскиот излез:
- Карданска, задна фреза,
- Летва за косење (линиска косачка),
- Ротациона косачка,
- Пумпа за вадење вода од 3",
така и на потеглицата:
- Плугови за орање,
- Плугови за брадење,
- Плугови за вадење компири
- Плуг - Обрќач,
- Влечен култиватор,
- Приколки,
- Даски за чистење и друго.

Гаранција за физички лица: 24 месеци.

Испорака до секое место во Македонија.
Мотокултиваторот се испорачува подговен за работа (наполнет со масло и гориво).

При испорака се врши запознавање со машината и обука за работа на самото место.

Агриа Центар се наоѓа на околу 500 m. од градскиот стадион во Штип.
Повелете во АГРИА ЦЕНТАР Штип - Единствениот центар за мотокултиватори во Македонија!

Повеќе информации можете да добиете на телефон:
070 322 193,
074 208 218 и
032 391 183.

www.facebook.com/AgriaCentar

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

Мотокултиватор Weima WM 1100 BE - 6

  • Бренд: WEIMA
  • Шифра на производ: WM 1100 BE - 6
  • Достапност: На залиха

Поврзани производи

Приколка GardenMAX

Приколка GardenMAX

- Димензии на приколка: 2650 х 1070 х 1100 mm.- Димензии на сандак: 1250 х 800 х 300 mm.- Препорачан..

Приколка КП - 350

Приколка КП - 350

Многу квалитетно изработена приколка со препорачана носивост од 350 килограми.Опремена е со квалитет..

Плуг за орање О-Мак

Плуг за орање О-Мак

Плугот е со висока греда и може да се адаптира за повеќе модели на мотокултиватори...

Влечен Култиватор

Влечен Култиватор

Влечен култиватор кој може да се приклучи на скоро сите модели на мотокултиватори...

Даска за чистење Професионал PFL 980 мм.

Даска за чистење Професионал PFL 980 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Професионал PFL 1235 мм.

Даска за чистење Професионал PFL 1235 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површ..

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други повр..

Браздир - Р О-Мак

Браздир - Р О-Мак

Плуг за браздење со можност за регулирање на ширината во неколку позиции...

Компировадачка

Компировадачка

Плуг за вадење на компири..

Ротациона - дискова косачка Веима ВМ 1000 - 6 / 1100 - 6

Ротациона - дискова косачка Веима ВМ 1000 - 6 / 1100 - 6

Ротациона - дискова косачка за мотокултиватори Веима 1000 НА - 6 и Веима 1100 БЕ - 6..

Приколка GardenMax 700 кг.

Приколка GardenMax 700 кг.

- Димензии на сандак: 1700 х 1200 х 280 mm.- Препорачана носивост: 700 kg.- Посебна рачка за рачна к..

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Браздир - Р со адаптер

Браздир - Р со адаптер

Квалитетно изработен плуг за браздење - браздир со можност за регулирање во повеќе работни позиции.В..

Карданска (влечна/задна) фреза Веима

Карданска (влечна/задна) фреза Веима

Карданска (влечна/задна) фреза Веима..

Приколка за мотокултиватори Градина

Приколка за мотокултиватори Градина

Универзална приколка која може да се приклучи на секој мотокултиватор.- Ножна кочница со педало- Пар..

Ротациона - дискова косачка Веима ВМ 1100 Ф

Ротациона - дискова косачка Веима ВМ 1100 Ф

Ротациона - дискова косачка за мотокултиватор Веима ВМ 1100 ФШирочина на косачката - 85 cm...

Приколка за мотокултиватори 1,25 m.

Приколка за мотокултиватори 1,25 m.

- Димензии на сандак: 1250 х 800 х 300 mm.- Ножна кочница со педало- Отварање на 3 страници од санда..

Приколка за мотокултиватори 1 m.

Приколка за мотокултиватори 1 m.

- Приколкaта може да се адаптира и да се прикачи на сите модели мотокултиватори- Димензии на сандак:..

Плуг - обрќач

Плуг - обрќач

Многу квалитетно изработен плуг - обрќач, кој може да се адаптира за повеќе модели на мотокултиватор..

Плуг - обрќач за мотокултиватор BCS

Плуг - обрќач за мотокултиватор BCS

Многу квалитетно изработен подесувачки плуг со адаптер, наменет за мотокултиватори БЧС. Истиот може ..

Плуг - обрќач 108

Плуг - обрќач 108

Подесувачки плуг кој може да се приклучи на повеќе модели на мотокултиватори.https://www.youtube.com..

Плуг - обрќач 111

Плуг - обрќач 111

Подесувачки плуг кој може да се приклучи на повеќе модели на мотокултиватори...

Плуг - обрќач G1 - A

Плуг - обрќач G1 - A

Подесувачки плуг кој може да се приклучи на повеќе модели на мотокултиватори...