Мотокултиваторот Веима 1000 НА - 6 е со дизел мотор со јачина од 6 кс. има четири брзини напред и две назад.
Основната цена се однесува на мотокултиваторот со фреза која се поставува на место на тркалата со максимална широчина од 1000 mm. ( се намалува на 700 mm.) и гумени тркала 4.00 х 8.
Гаранцијата е 24 месеци за физички лица.

На овој модел постои можност да се приклучи дополнителна опрема:

- Карданска, задна фреза,

- Летва за косење,

- Ротациона косилка,

- Приколка,

- Фреза: Ротор - Загрлувач,

- Влечен култиватор,

- Метални тркала,

- Плуг за орање,

- Плуг за браздење со можност за регулирање,

- Плуг за вадење компири,

- Даски за порамнување / чистење и др.

Дополнителната приклучна опрема се доплаќа.


Повелете во АГРИА ЦЕНТАР Штип - Единствениот центар за мотокултиватори во Македонија!

Повеќе информации можете да добиете на тел.
070 322 193 и
032 391 183.
www.facebook.com/AgriaCentar

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

Мотокултиватор Weima WM 1000 NA - 6

  • Бренд: WEIMA
  • Шифра на производ: WM 1000 NA - 6
  • Достапност: На залиха

Поврзани производи

Приколка GardenMAX

Приколка GardenMAX

- Модел: 7cb - 0.4- Димензии на приколка: 2650 х 1070 х 1100 mm.- Димензии на сандак: 1250 х 800 х 3..

Приколка КП - 350

Приколка КП - 350

Многу квалитетно изработена приколка со препорачана носивост од 350 килограми.Опремена е со квалитет..

Плуг за орање О-Мак

Плуг за орање О-Мак

Плугот е со висока греда и може да се адаптира за повеќе модели на мотокултиватори...

Влечен Култиватор
Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површ..

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други повр..

Браздир - Р О-Мак

Браздир - Р О-Мак

Плуг за браздење со можност за регулирање на ширината во неколку позиции...

Компировадачка

Компировадачка

Плуг за вадење на компири..

Ротор - Загрлувач

Ротор - Загрлувач

Ротор - ЗагрлувачТип на фреза за заривање на окопни култури, за загрлување на лозја....Работна ширин..

Ротациона - дискова косилка ВМ 1000 / 1100

Ротациона - дискова косилка ВМ 1000 / 1100

Ротациона-дискова косилка за мотокултиватори Веима 1000 НА - 6 и Веима 1100 БЕ - 6..

Приколка GardenMax 700 кг.

Приколка GardenMax 700 кг.

- Димензии на сандак: 1700 х 1200 х 280 mm.- Препорачана носивост: 700 kg.- Посебна рачка за рачна к..

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Браздир - Р со адаптер

Браздир - Р со адаптер

Квалитетно изработен плуг за браздење - браздир со можност за регулирање во повеќе работни позиции.В..

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8..

Карданска (влечна/задна) фреза Веима

Карданска (влечна/задна) фреза Веима

Карданска (влечна/задна) фреза Веима..

Приколка Gradina