МОТОФРЕЗИ

Мотофреза Forteco F90

Мотофреза Forteco F90

- Брзини: 1 напред- Ширина на фрезање: се регулира од 30 до 90 cm- Длабочина на фрезање: до 30 cm- ..

18,990MKD

Мотофреза Honda FG 320
Мотофреза МФ 52 / Motofreza MF 52
Мотофреза Фортеко Ф 60 / Motofreza Forteco F 60

Мотофреза Фортеко Ф 60 / Motofreza Forteco F 60

Овој модел е нешто најдобро ОД КАТЕГОРИЈАТА НА МОТОФРЕЗИПоради следново:- ИМА НАЈДОБРА ЦЕНА - 17.990..

17,990MKD

Мотофреза Forteco F90 - R

Мотофреза Forteco F90 - R

- Брзини: 1 напред + 1 назад- Ширина на фрезање: се регулира од 30 до 90 cm- Длабочина на фрезање: ..

20,990MKD

Мотофреза Weima WM 550
Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)