- Брзини: 3 напред + 1 назад

- Максимална ширина на фрезање: до 120 cm

- Длабочина на фрезање: до 30 cm

- Стартирање: Рачно

- Тип на мотор: WM 168 FB - 2/P,

- Автоматска заштита од ниско ниво на масло,

- Зафатнина на моторот: 196 cm3

- Вртжи во минута: 3600 rpm

- Максимална моќност: 6,5 hp.

- 4 - тактен мотор, OHV

- Гориво: безоловен бензин, 95 октани

- Резервоар за гориво: 3,6 l

- Производител: WEIMA


- Во комплет со:

* Фреза со максимална ширина од 1,20 m.,

* Гумени тркала 4.00 х 8,

* Плуг за орање


- Можност за приклучување на различни алатки:

* Ротациона - дискова косилка

* Приколка

* Плуг за браздење

* Плуг за вадење компири

* Влечен култиватор

* Ротор - загрлувач

* Метални тркала

* Даски за чистење и порамнување површини


Гаранција: 24 месециНапишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

Мотокултиватор Weima WM 900 M - 3

  • Бренд: WEIMA
  • Шифра на производ: WM 900 M - 3
  • Достапност: На залиха

Поврзани производи

Приколка GardenMAX

Приколка GardenMAX

- Димензии на приколка: 2650 х 1070 х 1100 mm.- Димензии на сандак: 1250 х 800 х 300 mm.- Препорачан..

Ротациона-дискова косилка ВМ 900 М - 3

Ротациона-дискова косилка ВМ 900 М - 3

Техничка спецификација:Број на дискови:2Ширина на косење:100 cmТежина:27,5  kgПроизводител:WEI..

Приколка КП - 350

Приколка КП - 350

Многу квалитетно изработена приколка со препорачана носивост од 350 килограми.Опремена е со квалитет..

Плуг за орање О-Мак

Плуг за орање О-Мак

Плугот е со висока греда и може да се адаптира за повеќе модели на мотокултиватори...

Влечен Култиватор

Влечен Култиватор

Влечен култиватор кој може да се приклучи на скоро сите модели на мотокултиватори...

Даска за чистење Професионал PFL 980 мм.

Даска за чистење Професионал PFL 980 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Професионал PFL 1235 мм.

Даска за чистење Професионал PFL 1235 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површ..

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други повр..

Браздир - Р О-Мак

Браздир - Р О-Мак

Плуг за браздење со можност за регулирање на ширината во неколку позиции...

Компировадачка

Компировадачка

Плуг за вадење на компири..

Ротор - Загрлувач

Ротор - Загрлувач

Ротор - ЗагрлувачТип на фреза за заривање на окопни култури, за загрлување на лозја....Работна ширин..

Приколка GardenMax 700 кг.

Приколка GardenMax 700 кг.

- Димензии на сандак: 1700 х 1200 х 280 mm.- Препорачана носивост: 700 kg.- Посебна рачка за рачна к..

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Браздир - Р со адаптер

Браздир - Р со адаптер

Квалитетно изработен плуг за браздење - браздир со можност за регулирање во повеќе работни позиции.В..

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8..

Приколка за мотокултиватори Градина

Приколка за мотокултиватори Градина

Универзална приколка која може да се приклучи на секој мотокултиватор.- Ножна кочница со педало- Пар..

Тагови: Motokultivtori mk, Benzinski motokultivator, Agria Centar