РОТАЦИОНИ - ДИСКОВИ КОСИЛКИ

Ротациона - дискова косилка ВМ 1000 / 1100

Ротациона - дискова косилка ВМ 1000 / 1100

Ротациона-дискова косилка за мотокултиватори Веима 1000 НА - 6 и Веима 1100 БЕ - 6..

Ротациона-дискова косилка ВМ 900 М - 3

Ротациона-дискова косилка ВМ 900 М - 3

Техничка спецификација:Број на дискови:2Ширина на косење:100 cmТежина:27,5  kgПроизводител:WEI..

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)