Овој модел е поголемиот брат на Bellini - 100 и 1G - 75.
Успешно го продаваме веќе 14 години и имаме голем број на задоволни корисници, од кои постојано добиваме позитивни коментари.
Овој модел е поголем, потежок за околу 10 кг. од гореспоменатите модели и поради тоа што има железен - гусен редуктор (менувачка кутија) конструкциски е многу поцврст.
Мотокултиваторот е ислучително згоден за работа.
Основната цена се однесува на мотокултиваторот со:
- Фреза со широчина од 50 см. до 1 метар,
- Гумени тркала и
- Плуг за браздење.

Мотокултиваторот е со економичен бензински мотор од 210 cm3, 7 кс. со автоматска заштита од ниско ниво на масло.
Има 2 брзини за движење напред и 2 назад (рикверц).

Рачките на мотокултиваторот се подесуваат во сите насоки.

Гаранција: 24 месеци.

Испорака до секое место во Македонија. Мотокултиваторот се испорачува подговен за работа (наполнет со масло и гориво).
При испорака се врши запознавање со машината и обука за работа на самото место.

Агриа Центар се наоѓа на околу 500 m. од градскиот стадион во Штип.
Повелете во АГРИА ЦЕНТАР Штип - Единствениот центар за мотокултиватори во Македонија!

Повеќе информации можете да добиете на тел.
070 322 193,
074 208 218 и
032 391 183.

Напишете коментар или оценка

Забелешка: HTML-от не е преведен!
    Лош           Добар

Мотокултиватор 1G - 80 / Bellini - 110

  • Шифра на производ: 1G - 80 / Bellini - 110
  • Достапност: На залиха

Поврзани производи

Плуг за орање О-Мак

Плуг за орање О-Мак

Плугот е со висока греда и може да се адаптира за повеќе модели на мотокултиватори...

Влечен Култиватор

Влечен Култиватор

Влечен култиватор кој може да се приклучи на скоро сите модели на мотокултиватори...

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Даска за чистење Стандард STD 820 мм.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површ..

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Даска за чистење Стандард STD 980 mm.

Приклучна даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други повр..

Браздир - Р О-Мак

Браздир - Р О-Мак

Плуг за браздење со можност за регулирање на ширината во неколку позиции...

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за чистење Комфорт 980 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за чистење Комфорт 820 мм.

Даска за рамнење, чистење на површини, стопански дворови, фарми, штали, снег и други површини:Работн..

Браздир - Р со адаптер

Браздир - Р со адаптер

Квалитетно изработен плуг за браздење - браздир со можност за регулирање во повеќе работни позиции.В..

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8

Гумени тркала 4.00 х 8 / Gumeni trkala 4,00 x 8..

Гумени тркала 4.00 х 10 / Gumeni trkala 4,00 x 10

Гумени тркала 4.00 х 10 / Gumeni trkala 4,00 x 10

Гумени тркала 4.00 х 10 / Gumeni trkala 4,00 x 10..

Тагови: Motokultivtori mk, Benzinski motokultivator, Agria Centar